Janavalo Oy laajentaa palvelutarjontaansa

 

Tervakoskella, Lopella, Turengissa ja Hämeenlinnassa toimiva Janavalo Oy on 1.9.2017 tehdyn yrityskaupan myötä laajentanut toimintaansa ostamalla Teollisuusmaalaamo Aalto Oy:n Tervakoskelta.

Teollisuusmaalaamo Aalto Oy on Janakkalassa sijaitseva jauhe- ja märkämaalauksia suorittava metalliteollisuuden alihankintamaalaamo ja Janavalo Oy:n pitkäaikainen yhteistyökumppani. Kaupan myötä Janavalo Oy laajentaa palveluvalikoimaansa jauhemaalauksen lisäksi myös hiekkapuhallukseen ja märkämaalaukseen. Maalaamon entinen omistaja Teppo Aalto jatkaa yksikön vetäjänä, ja toimii muidenkin Janavalo Oy:n yksiköiden neuvonantajana maalausasioissa tarpeen mukaan.

Janavalo Oy aloittaa myös syksyn aikana toiminnan Hämeenlinnassa uudella tehtaalla. ”Korkeampi halli ja iso kattonosturi helpottavat isompienkin rakenteiden valmistusta” kertoo toimitusjohtaja Riikka Huopainen. Hämeenlinnan halli sijaitsee Moreenin teollisuusalueella hyvien yhteyksien varrella.

Janavalo Oy tunnetaan erityisesti luotettavana ja toimi­tusvarmana yhteistyökumppanina, jonka palveluita ovat osatoimitukset, kokonaistoimitukset ja säilytysratkaisut. Janavalon teesi onkin: ”Mitä sovitaan, se pide­tään. Mikä luvataan, se tehdään.”

 

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Riikka Huopainen
Puh: 020 740 5900
s-posti: riikka.huopainen@janavalo.fi

TurenkoJanavalo Oy laajentaa palvelutarjontaansa