Toimitusehdot

Näitä ehtoja sovelletaan Janavalo Oy:n (jäljempänä myyjä) ja asiakkaan (jäljempänä ostaja) välillä, ellei toisin ole erikseen sovittu. Näiden ehtojen lisäksi sovellamme Yleisiä Sopimusehtoja NL 01.

Tilausvahvistus

Kaikki tilaukset vahvistetaan kirjallisesti. Ostajan tulee tarkistaa tilausten oikeellisuus ja toimitusajat. Mahdolliset muistutukset tai huomautukset epäkohdista on tehtävä kirjallisesti viimeistään 7 päivän kuluessa tilausvahvistuksen päiväyksestä.

Toimitusajat

Toimitusaika sovitaan aina tilauskohtaisesti. Toimitusaika katsotaan alkavaksi siitä ajankohdasta, jolloin kaikki tavaraa ja sen toimittamista koskevat tiedot ovat myyjän käytettävissä.

Toimitusaikojen muutokset

Mikäli ostaja haluaa muuttaa tilauksen sisältöä 7 pv tilauksen vahvistamisen jälkeen, pidättää myyjä oikeuden toimitusajan tarkistamiseen ja mahdollisista muutoksista aiheutuvien lisäkustannusten veloittamiseen. Mikäli toimitusaika siirtyy ostajasta johtuvasta syystä sovitusta toimitusajasta, on ostajan sovittava tästä myyjän kanssa vähintään 3 viikkoa ennen toimituksen määräaikaa. Muussa tapauksessa ostajalta veloitetaan aiheutuneet varastointikulut.

Toimitustapa

Sopimuksen mukaan. Kuljetuksesta ja asennuksesta myyjä veloittaa erikseen kulloinkin voimassa olevien veloitushintojen ja sopimuksen mukaisesti. Asennuksen sisältyessä toimitukseen, työn laajuus ja asennusehdot sovitaan tapauskohtaisesti.

Hinnat

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden tarvittaessa tarkistaa hintoja. Hinnat euroina vapaasti myyjän varastossa ilman arvonlisäveroa (alv 0%), joka laskutetaan kulloinkin voimassa olevan veroprosentin mukaan. Hinnat sisältävät normaalin kotimaan kuljetuksiin soveltuvan pakkauksen. Kuormalavoista veloitetaan erikseen.

Maksuehdot

Maksuehto on 14 pv netto laskun päiväyksestä. Viivästyskorko 18%.

Huomautukset

Huomautukset tavaran laadusta tai toimituksesta on tehtävä 7 vuorokauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Kuljetusvahingosta on kuitenkin huomautettava heti rahdin kuljettajalle sekä tehtävä merkintä rahtikirjaan. Myyjä vakuuttaa lähetykset ainoastaan ostajan pyynnöstä ja kustannuksella.

Takuu

Ellei toisin ole mainittu, myönnämme toimittamillemme teräksisille vakiotuotteille 2 vuoden takuun kuivissa sisätiloissa käytettynä. Takuu korvaa suunnittelu-, valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei korvaa tuotteiden virheellisestä käytöstä aiheutuneita vaurioita tai vahinkoja eikä muitakaan välillisiä kuluja. Takuuaika lasketaan alkavaksi laskun päiväyksestä.

Omistusoikeus

Myyjä pidättää omistusoikeuden toimitettuihin tuotteisiin kunnes koko kauppasumma tuotteista, toimituksesta sekä mahdollisesta asennuksesta on suoritettu.

Muutokset

Jatkuvan tuotekehittelyn vuoksi pidätämme oikeuden malli-, mitta- ja materiaalimuutoksiin.

Turenko toimitusehdot (.pdf)

adminToimitusehdot